a

Menu

Velkommen til Business Visit – din vej til en fantastisk og budgetvenlig erhvervshjemmeside!

“Når det kommer til at skabe en stærk tilstedeværelse online, er en veldesignet hjemmeside afgørende for, at tiltrække potentielle kunder og gøre et varigt indtryk. Hos Webministeriet forstår vi betydningen af en professionel og brugervenlig hjemmeside, der ikke sprænger budgettet og med et lavt månedligt abonnement helt ned til 99,-/md.

Vores Business Visit hjemmeside henvender sig til mindre virksomheder indenfor alle brancher fx håndværkere, konsulenter, forretningsdrivende og startups, der ønsker at fremstå professionelt online, uden at skulle “tømme bankkontoen”.

Professionel hjemmeside 

Hos Webministeriet forstår vi vigtigheden af, at holde omkostningerne nede, især for mindre virksomheder og startups. Vores Business Visit hjemmeside er udviklet med fokus på, at tilbyde en professionel og budgetvenlig løsning.

Vi henvender os med denne løsning, til de mange mindre virksomheder, der har brug for en frisk start online med en professionel hjemmeside, der tilmed ikke tømmer bankkontoen. Og det er lige præcis hvad du får med denne abonnementsløsning.

Billigt abonnement inklusiv professionel webdesigner, webhosting og uden binding

Business Visit er en af Danmarks billigste hjemmesider, hvor du også får en professionel webdesigner med ombord i designfasen og opsætningen, og hvor du har hosting og sikkerhedspakke inkluderet i abonnementsprisen.

Med Business Visit har du desuden ingen binding og kan til enhver tid opsige abonnementet. Det betyder at vi i Webministeriet – hver dag – skal gøre os fortjente til, at have dig som kunde. Vi ved derfor at leverer vi høj kvalitet og professionel service til dig som kunde, så har vi udsigt til et godt og langvarigt samarbejde fremadrettet. 

Tilpasset hjemmeside til din virksomhed

Vores Business Visit hjemmeside tager udgangspunkt i en standardiseret skabelon der rettes til din virksomheds stil og tone, og med den korrekte farvepalette, logo mv. Inden vi går i gang med arbejdet, tager os tid til at lære din virksomhed at kende, forstå dit brand og dine mål.

På baggrund heraf skaber vi en hjemmeside, der afspejler din virksomheds identitet og understøtter de mål, som virksomheden ønsket at blive imødekommet. Vi mener, at en personlig tilgang med din nye hjemmeside er afgørende for, at skabe en stærk forbindelse til dine kunder online.

Appelerende webdesign

Vi mener ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten, selvom du vælger en budgetvenlig løsning. Vores Business Visit hjemmeside er både professionel og brugervenlig, og giver dine kunder en god oplevelse, når de besøger din hjemmeside.

Vi fokuserer på intuitiv navigation og hurtig indlæsningstid i et appelerende webdesign, der understøtter målet, at få dine besøgende til at konvertere til enten at købe eller henvende sig til dig.

Anbefalet budgetvenligt løsning der kan udbygges i fremtiden

Den er et godt valg til virksomheder, der har fokus på at holde omkostninger til webdrift nede, men stadig ønsker en professionel og moderne hjemmeside. Og du sidder “ikke fast” i denne pakkeløsning, du kan altid opgradere til en større løsning med mere hostingplads, udbygget med et utal af sider og indholdssektioner, flere sprog, e-learning, onlinehandel mv. hos Webministeret.

Så start småt og tænk stort – og udbyg dit website i det uendelige, efterhånden som virksomhedens behov og ønsker ændrer sig i fremtiden.

Kontakt os i dag

Vi har over årene perfektioneret vores tilgang til at skabe budgetvenlige og effektive hjemmesider, der repræsenterer små og mellemstore virksomheder professionelt, samtidig med at vi med Business Visit holder omkostningerne nede. 

Se mere om Webministeriets Business Visit hjemmeside og tag det første skridt mod en stærk online tilstedeværelse. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig videre rejsen mod, at nå dine forretningsmål online.

Henrik Thue Nielsen - Webcreator og Webdesigner Webministeriet Webbureau

Din kontaktperson

Min navn er Henrik Thue Nielsen og jeg hjælper din virksomhed med at navigere i den digitale verden. Med min årelange WordPress ekspertise og erfaring, kan jeg hjælpe med at opbygge, forbedre og vedligeholde din virksomheds hjemmeside.

Kontakt mig i dag og lad mig hjælpe dig godt videre.

Andre læste også