Siden 2002 har jeg arbejdet professionelt med Brand Commerce indenfor e-handel og brand websites. Jeg har mere end 36.000 timers digital erfaring og er specialist i WordPress og WooCommerce. I 2007 etablerede jeg Webministeriet Webbureau Aarhus, der bl.a. designer og hoster professionelle WordPress websites og WooCommerce webshops.

Annoncering for Easy WP Guide

WordPress opdateres løbende og forholdsvis kort tid efter, følger også en opdateret version af ”Easy WP Guide”. Denne guide kan du downloade ganske gratis nedenfor.

Nyheder i WordPress

De nyheder der frigives i forbindelse med en opdatering af WordPress, er som oftest forbedringer af funktioner og muligheder eller sikkerhedsmæssige opdateringer. Med Easy WP Guide, kan du holde dig på forkant med hvad der sker af udvikling, så du kan holde din WordPress hjemmeside knivskarp, med anvendelse af seneste funktioner og muligheder – måske endda med funktioner du har savnet i dit arbejde med hjemmesiden.

Velegnet guide – også til nystarteren

“Easy WP Guide” er også en udførlig vejledning til dig, der skal starte med et arbejde i WordPress, hvor du stille og roligt føres ind i hvordan WordPress fungerer og hvordan, du arbejder med CMS’et i hverdagen. Du skal imidlertid være opmærksom på, at “Easy WP Guide” kun udgives på Engelsk og Spansk.

Webministeriet anbefaler “Easy WP Guide” til alle – uanset hvor godt dit kendskab er til WordPress. Der er næsten altid et tricks eller en nyhed, du ikke lige kendte til.

Download nu

Hop direkte til download herunder hos fortatteren af guiden, Anthony Hortin, og hent din gratis kopi af ”Easy WP-guide”.

God læselyst!

Med en Serviceaftale passer vi teknikken. Se alle fordelene her.