a

Menu

Kontakt os

Vi svarer samme dag

Microsoft Office Teams Webministeriet Webbureau Aarhus

Book onlinemøde i tidsrummet 16.15 – 17.45

Du kan altid booke et onlinemøde i tidsrummet 16.15 – 17.45 på hverdage herunder. Vi yder desuden effektiv emailsupport, og du vil altid blive knyttet til samme kontaktperson på dine henvendelser.

Du hører typisk fra os samme dag, hvis du skriver inden 16.00.

Bliv kontaktet

Udfyld med dine oplysninger herunder og send.

Leave this field blank
https://

NB. Vi tilbyder i øjeblikket ikke fysiske møder.

Følg henvendelse

Se igangværende henvendelser.

Hjælp til nuværende løsning

Har I brug for hjælp til udfordringer eller ønsker I hjælp til drift af jeres nuværende WordPress eller Woocommerce løsning? Så kontakt os, og få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe jer.

Webministeriet Webbureau Aarhus

– en del af H365 Digital Marketing Agency ApS

CVRnr.: 37654345
Bank: Danske Bank

Henrik Thue Nielsen Webministeriet Webbureau Aarhus

Henrik Thue Nielsen

I 2007 grundlagde jeg Webministeriet Webbureau Aarhus. Med tiden har jeg stået bag adskillige redesigns og produktioner af brand websites udviklet i WordPress og Woocommerce. I Webministeriet hjælper vi også kunder, der er “stødt på grund” i et webprojekt, har brug for support eller en professionel second opinion mm.

Dyb digital forståelse

Med mere end 36.000 timers digitale erfaring i rygsækken, fra blandt andet digital projektledelse, branding, integrationer, webdesign/UX, kunderejsen, e-commerce, marketing automation, konverteringsoptimering og meget mere, står jeg på et solidt digitalt fundament.

Jeg har dyb forståelse for den digitale kommunikation, og hvordan websitet spiller en afgørende vigtig rolle i det digitale landskab for enhver type virksomhed eller forening  – lille som stor.

Webtilgængelighed og inklusion

Jeg er nysgerrig på hvad der rører sig digitalt og har stor indsigt i, hvad der skal til for, at udvikle brugervenlige og succesfulde websites, herunder også imødekomme kravene til en hjemmesides webtilgængelighed for maksimal inklusion af alle besøgende.

Start et stærkt samarbejde

Er du interesseret i et stærkt samarbejde, eller har du spørgsmål, ser jeg frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner

Henrik Thue Nielsen signatur