Kontakt os

Book møde

Udfyld og indsend

Skriv til os herunder – vi bekræfter din henvendelse indenfor 24 timer.

Book et Zoom.us onlinemøde eller bliv ringet op

Leave this field blank
http://

Følg henvendelse

Se igangværende henvendelser.

Hjælp til nuværende løsning

Har I brug for hjælp til udfordringer eller ønsker I hjælp til drift af jeres nuværende WordPress eller Woocommerce løsning? Så kontakt os, og få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe jer.

Webministeriet Webbureau Aarhus

– en del af H365 Digital Marketing Agency ApS

CVRnr.: 37654345
Bank: Danske Bank

Henrik Thue Nielsen administrerende direktør Webministeriet Webbureau Aarhus

Henrik Thue Nielsen

I 2007 grundlagde jeg Webministeriet Webbureau Aarhus. Med tiden har jeg stået bag adskillige redesigns og produktioner af brand websites udviklet i WordPress og Woocommerce. I Webministeriet hjælper vi også kunder, der er "stødt på grund" i et webprojekt, har brug for support eller en professionel second opinion mm.

Solidt digitalt fundament

Med mere end 36.000 timers digitale erfaring i rygsækken, fra blandt andet digital projektledelse, branding, integrationer, webdesign/UX, kunderejsen, e-commerce, marketing automation, konverteringsoptimering og meget mere, står jeg på et solidt digitalt fundament. Jeg er nysgerrig på hvad der rører sig digitalt og har stor indsigt i, hvad der skal til for, at udvikle brugervenlige og succesfulde websites.

Websites og webshops

En stærk side er også min erfaring med hele driften af både websites og webshops, med fokus på at skabe merværdi for erhvervskunden, og ikke mindst erhvervskundens målgrupper. Selvom Webministeriet tilbyder digitale løsninger i enten WordPress eller WooCommerce og services rundt om disse systemer, er jeg i bund og grund systemuafhængig. Jeg arbejder fx med både traditionelle CMS- og webshopsystemer eller deciderede headless løsninger. Og dertil de tilknyttede digitale systemer (systemlandskabet), der er implementeret for fx at optimere processer, forbedre teknisk performance, konvertere og fastholde kunder, ordre fulfillment osv.

Prince2 Foundation Certified

Med en 'Prince2 Foundation Certified'-certificering skaber jeg overblikket over projekter, og anvender i praksis både min teoretiske viden og mangeårige daglige praktiske erfaring, fra et utal af digitale projekter. Det omfatter blandt andet den forudgående initiering af et projekt, strategiarbejdet, business casen, organisationen, stakeholder management, projektes faser, processer, eksekvering, dokumentation mv. Det er min erfaring at mange af principperne fra Prince2, sagtens bringes i spil, i projekter der tager udgangspunkt i de agile projektledelsesformer. Formålet er, uanset projektledelsesform, at lede et projekt sikkert og succesfuldt i mål.

Start et stærkt samarbejde

Er du interesseret i at starte et samarbejde, eller har du spørgsmål, vil jeg se frem til at høre nærmere fra dig.

De bedste hilsener

Henrik Thue Nielsen signatur

Start et samarbejde med os

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, hjælper vi også gerne med løsning af opgaver og akut opståede udfordringer.

Referencer fra kunder vi arbejder med

Vi har mange års erfaring i at arbejde med både virksomheder, institutioner, iværksættere og foreninger. Se hvad et udsnit af kunder udtaler om Webministeriet.

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, får vi jævnligt henvendelser fra kunder, der har brug for enten akut hjælp til løsning af specifikke udfordringer, eller løsning af opgaver, på allerede eksisterende Wordpress- og WooCommerce løsninger.

Kontakt os i dag og få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed, forening eller institution.

Med en Serviceaftale passer vi teknikken. Se alle fordelene her.