Webministeriet Webbureau Aarhus

Om Webministeriet

Vi leverer digitale løsninger i hele Danmark

Start et samarbejde i dag.

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, hjælper vi også med løsning af opgaver og akut opståede problemer.

Referencer fra kunder vi arbejder med.

Vi har mange års erfaring i at arbejde med både virksomheder, institutioner, iværksættere og foreninger. Se hvad et udsnit af kunder udtaler om Webministeriet.

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, får vi jævnligt henvendelser fra kunder, der har brug for enten akut hjælp til løsning af specifikke udfordringer, eller løsning af opgaver, på allerede eksisterende Wordpress- og WooCommerce løsninger.

Kontakt os i dag og få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed, forening eller institution.

Erfaring tæller og den har vi.

Erfaring tæller – og den har vi

Webministeriet er en seriøs virksomhed grundlagt i 2007, som blandt andet arbejder med iværksættere, virksomheder, institutioner, forretningsdrivende og foreninger. Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders situation og ønsker, inden vi går i gang med at løse en opgave eller et webprojekt. Vi har både musklerne og stor digital viden til, at løse både små og store opgaver, og vi elsker at blive udfordret.

Vi er topprofessionelle og arbejder altid konkret og målrettet, så vi ikke spilder vores kunders dyrebare tid. Med andre ord, erfaring tæller – og den har vi.

Styr på alle processerne

Vi kan vores kram og har styr på systemer og teknik. Og med erfaring fra titusindvis af timer og et utal af webprojekter, har vi styr på alle processerne, der indgår i at skabe et succesfuldt webprojekt.

Vi kan mere end lave en topprofessionel hjemmeside

Som digital sparringspartner kan vi mere. Vi rådgiver, drifter og videreudvikler vores kunders digitale løsninger på de digitale kanaler, der giver mening og er relevante for den enkelte kunde. Det skaber værdi for vores kunder, og resulterer i årelange og tætte samarbejder mellem os.

Brug for hjælp til akut opståede problemer

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, får vi mange henvendelser fra kunder, der har brug for enten akut hjælp til løsning af specifikke udfordringer, eller løsning af opgaver, på allerede eksisterende Wordpress- og WooCommerce løsninger. Det hjælper vi selvfølgelig med.

Kontakt os i dag og få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed, forening eller institution.

Henrik Thue Nielsen administrerende direktør Webministeriet Webbureau Aarhus

Henrik Thue Nielsen

I 2007 grundlagde jeg Webministeriet Webbureau Aarhus. Med tiden har jeg stået bag adskillige redesigns og produktioner af brand websites udviklet i WordPress og Woocommerce. I Webministeriet hjælper vi også kunder, der er “stødt på grund” i et webprojekt, har brug for support eller en professionel second opinion mm.

Solidt digitalt fundament

Med mere end 36.000 timers digitale erfaring i rygsækken, fra blandt andet digital projektledelse, branding, integrationer, webdesign/UX, kunderejsen, e-commerce, marketing automation, konverteringsoptimering og meget mere, står jeg på et solidt digitalt fundament.

Jeg er nysgerrig på hvad der rører sig digitalt og har stor indsigt i, hvad der skal til for, at udvikle et brugervenligt og succesfuldt website eller webshop.

Website og webshop

En stærk side er min store erfaring med drift af både websites og webshops, med fokus på at skabe merværdi for erhvervskunden, og ikke mindst erhvervskundens målgrupper. Og dertil det store overblik og de digitale systemer (systemlandskabet), der ofte er implementeret for fx at optimere processer, forbedre teknisk performance, konvertere og fastholde kunder, ordre fulfillment osv.

Prince2 Foundation Certified

Med en ‘Prince2 Foundation Certified’-certificering skaber jeg overblikket over projekter, og anvender i praksis både min teoretiske viden og mangeårige daglige praktiske erfaring, fra et utal af digitale projekter.

Det omfatter blandt andet den forudgående initiering af et projekt, strategiarbejdet, business casen, organisationen, stakeholder management, projektes faser, processer, eksekvering, dokumentation mv. Det er min erfaring at mange af principperne fra Prince2, sagtens bringes i spil, i projekter der tager udgangspunkt i de agile projektledelsesformer. Formålet er, uanset projektledelsesform, at lede et projekt sikkert og succesfuldt i mål.

Start et stærkt samarbejde

Er du interesseret i et stærkt samarbejde, eller har du spørgsmål, ser jeg frem til at høre fra dig.

De bedste hilsener

Henrik Thue Nielsen signatur

Med en Serviceaftale passer vi teknikken. Se alle fordelene her.