a

Menu

Webministeriet Webbureau Aarhus

Om Webministeriet

Vi leverer digitale løsninger i hele Danmark

Start et samarbejde i dag.

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, hjælper vi også med løsning af opgaver og akut opståede problemer.

Referencer fra kunder vi arbejder med.

Vi har mange års erfaring i at arbejde med både virksomheder, institutioner, iværksættere og foreninger. Se hvad et udsnit af kunder udtaler om Webministeriet.

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, får vi jævnligt henvendelser fra kunder, der har brug for enten akut hjælp til løsning af specifikke udfordringer, eller løsning af opgaver, på allerede eksisterende WordPress- og WooCommerce løsninger.

Kontakt os i dag og få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed, forening eller institution.

Erfaring tæller og den har vi.

Erfaring tæller – og den har vi

Webministeriet er en seriøs virksomhed grundlagt i 2007, som blandt andet arbejder med iværksættere, virksomheder, institutioner, forretningsdrivende og foreninger. Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders situation og ønsker, inden vi går i gang med at løse en opgave eller et webprojekt. Vi har både musklerne og stor digital viden til, at løse både små og store opgaver, og vi elsker at blive udfordret.

Vi er topprofessionelle og arbejder altid konkret og målrettet, så vi ikke spilder vores kunders dyrebare tid. Med andre ord, erfaring tæller – og den har vi.

Styr på alle processerne

Vi kan vores kram og har styr på systemer og teknik. Og med erfaring fra titusindvis af timer og et utal af webprojekter, har vi styr på alle processerne, der indgår i at skabe et succesfuldt webprojekt.

Vi kan mere end lave en topprofessionel hjemmeside

Som digital sparringspartner kan vi mere. Vi rådgiver, drifter og videreudvikler vores kunders digitale løsninger på de digitale kanaler, der giver mening og er relevante for den enkelte kunde. Det skaber værdi for vores kunder, og resulterer i årelange og tætte samarbejder mellem os.

Brug for hjælp til akut opståede problemer

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, får vi mange henvendelser fra kunder, der har brug for enten akut hjælp til løsning af specifikke udfordringer, eller løsning af opgaver, på allerede eksisterende WordPress- og WooCommerce løsninger. Det hjælper vi selvfølgelig med.

Kontakt os i dag og få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed, forening eller institution.

Henrik Thue Nielsen Webministeriet Webbureau Aarhus

Henrik Thue Nielsen

I 2007 grundlagde jeg Webministeriet Webbureau Aarhus. Med tiden har jeg stået bag adskillige redesigns og produktioner af brand websites udviklet i WordPress og Woocommerce. I Webministeriet hjælper vi også kunder, der er “stødt på grund” i et webprojekt, har brug for support eller en professionel second opinion mm.

Dyb digital forståelse

Med mere end 36.000 timers digitale erfaring i rygsækken, fra blandt andet digital projektledelse, branding, integrationer, webdesign/UX, kunderejsen, e-commerce, marketing automation, konverteringsoptimering og meget mere, står jeg på et solidt digitalt fundament.

Jeg har dyb forståelse for den digitale kommunikation, og hvordan websitet spiller en afgørende vigtig rolle i det digitale landskab for enhver type virksomhed eller forening  – lille som stor.

Webtilgængelighed og inklusion

Jeg er nysgerrig på hvad der rører sig digitalt og har stor indsigt i, hvad der skal til for, at udvikle brugervenlige og succesfulde websites, herunder også imødekomme kravene til en hjemmesides webtilgængelighed for maksimal inklusion af alle besøgende.

Start et stærkt samarbejde

Er du interesseret i et stærkt samarbejde, eller har du spørgsmål, ser jeg frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner

Henrik Thue Nielsen signatur

Webministeriet.dk - et CO2 neutralt website

Badge-Large