Webministeriet Webbureau Aarhus.

Om Webministeriet

Start et samarbejde med os.

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, hjælper vi også gerne med løsning af opgaver og akut opståede udfordringer.

Referencer fra kunder vi arbejder med.

Vi har mange års erfaring i at arbejde med både virksomheder, institutioner, iværksættere og foreninger. Se hvad et udsnit af kunder udtaler om Webministeriet.

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, får vi jævnligt henvendelser fra kunder, der har brug for enten akut hjælp til løsning af specifikke udfordringer, eller løsning af opgaver, på allerede eksisterende WordPress- og WooCommerce løsninger.

Kontakt os i dag og få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed, forening eller institution.

Med viden skaber vi værdi for vores kunder.

Erfaring tæller – og den har vi

Webministeriet er en seriøs virksomhed grundlagt i 2007, som arbejder med iværksættere, virksomheder, institutioner og foreninger. Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders situation og ønsker, inden vi går i gang med at løse en opgave eller et webprojekt. Vi har både musklerne og stor digital viden til, at løse både små og store opgaver, og vi elsker at blive udfordret.

Vi er topprofessionelle og arbejder altid konkret og målrettet, så vi ikke spilder vores kunders dyrebare tid. Med andre ord, erfaring tæller – og den har vi.

Styr på alle processerne

Vi kan vores kram og har styr på systemer og teknik. Og med erfaring fra titusindvis af timer og et utal af webprojekter, har vi styr på alle processerne, der indgår i at skabe et succesfuldt webprojekt.

Vi kan mere end lave en topprofessionel hjemmeside

Som digital sparringspartner kan vi mere. Vi rådgiver, drifter og videreudvikler vores kunders digitale løsninger på de digitale kanaler, der giver mening og er relevante for den enkelte kunde. Det skaber værdi for vores kunder, og resulterer i årelange og tætte samarbejder mellem os.

Brug for hjælp til akut opståede problemer?!

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, får vi mange henvendelser fra kunder, der har brug for enten akut hjælp til løsning af specifikke udfordringer, eller løsning af opgaver, på allerede eksisterende WordPress- og WooCommerce løsninger. Det hjælper vi selvfølgelig med.

Kontakt os i dag og få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed, forening eller institution.

Henrik Thue Nielsen

I 2007 grundlagde jeg Webministeriet Webbureau Aarhus. Med tiden har jeg stået bag adskillige redesigns og produktioner af brand websites lavet i WordPress og Woocommerce. Primært udført for små og mellemstore virksomheder, foreninger, forretningsdrivende mv.

Med mine mere end 36.000 timers digitale erfaring i rygsækken, fra blandt andet digital projektledelse, branding, integrationer, webdesign/UX, kunderejsen, e-commerce, marketing automation, konverteringsoptimering og meget mere, står jeg på et solidt digitalt fundament. Jeg er nysgerrig på hvad der rører sig digitalt og har stor indsigt i hvad der skal til for, at udvikle brugervenlige og succesfulde websites. En stærk side er også min erfaring med hele driften af et website og en webshop, med fokus på at skabe merværdi for erhvervskunden - og ikke mindst erhvervskundens målgrupper.

Med en 'Prince2 Foundation Certified' har jeg overblik over, hvad der indgår i selv komplekse projekter lige fra strategiarbejdet, stakeholders, projektets faser, eksekvering, dokumentation og meget mere. En viden jeg også benytter mig af den digitale verden, hvor en mere agil tankegang, er den udbredte projektledelsesmetode.

Lad os starte et samarbejde

Er du interesseret i at starte et samarbejde eller har du spørgsmål, så glæder jeg mig til at høre nærmere fra dig.

De bedste hilsener

Henrik Thue Nielsen signatur

Med en Serviceaftale passer vi teknikken. Se alle fordelene her.