a

Menu

Webministeriet Webbureau Aarhus - logo circle

e-learning øger kompetencer

e-læringskurser

Tilpasset e-læringsplatform

Få skræddersyet en e-Learning læringsplaform

Udvikl dine kunder, medlemmer eller medarbejdere i hvad som helst, fra hvor som helst. Tilbyd e-læringskurser med alt samlet ét sted!

Med et Learning Management System (LMS), er det primære formål at tilbyde og forenkle læring for dine kunder, medlemmer eller i din organisation for at holde viden opdateret eller videreudvikle. Opbyg et ubegrænset antal kursusforløb; organiser og håndter e-Learnings kurser og deltagere samt deres resultater, analyser effektiviteten af træningsmaterialerne mm.

Onboarding, udvikling af kunder, medlemmer og medarbejdere

Skræddersyet e-læringsplatform

Webministeriet leverer en e-Learning platform med avancerede muligheder, til opbygning af lærerige e-Learningskurser for dine medarbejdere, kunder medlemmer, studerende eller hvem din målgruppe er.

Skalérbar LMS e-læringsplatform

LMS platformen Webministeriet leverer er skalérbar, og kan udbygges efterhånden som kravene og ønskerne vokser. Der kan fx laves ubegrænsede antal små og store kursusforløb, indeholdene quizzer til at teste kursistens kendskab og forståelse af kursusmaterialet, video, download af materiale mm. Mulighederne i LMS platformen er mange.

Pris for e-læringsplatform

Prisen for en LMS løsning varierer, da omfanget er individuelt fra løsning til løsning. Priserne starter ved 14.999,- ekskl. moms.

e-Learning LMS online undervisning med Webministeriet Webbureau Aarhus
e-Learning Learning Management System med Webministeriet Webbureau Aarhus

Video og kursusmaterialer

Gør kurset endnu mere interessant med videoer

Tilføj nemt videoer fra stort set enhver kilde til dit LMS-kursus, fra en eller flere af dine foretrukne videokilder – fx YouTube, Vimeo eller egenhostede MP-4 videoer. Med inspirerende videoer, kan kurser gøres endnu mere interessante for kursisten eller en video gennemgår, hvad der skal lægges vægt på i det enkelte kursustrin.

Præsentation af kursusmateriale

En præsentation af kursusmateriale, der kan downloades på det enkelte kursustrin, klæder kursisten endnu bedre på til at gennemføre kursustrinnet, eller brug muligheden til at forklare hvordan materialet kan bringes i brug efter kurset er afsluttet. Brug generelt video til, at løfte dit kursus og gør det endnu mere spændende!

Hold passionen for undervisning i live

Til den individuelle instruktør

Alle har noget at lære. Lad din passionerede undervisning nå ud til et bredere publikum og tjen penge med en e-Learning platform.

Byg og administrer nemt

Uanset om du er kok, musiker eller en individuel instruktør, så er LMS platform vi leverer nem og brugervenlighed. Du kan selv opbygge og administrere din e-Learning platform, med en forholdsvis minimal indsats. I stil med en webshop hvor du sælger produkter – i dit tilfælde er det dit produkt onlinekurser .

Datadrevne indsigter og diplom for gennemførelse

Med avancerede datadrevne indsigter, rapporter og visualiseringer er det nemt, at følge hvordan dine kurser og studerende præsterer. Afslut kurser med et diplom, som bevis for gennemførelse. Benyt en af de mange færdige skabeloner, eller lav dine egne diplomer fra bunden.

e-Learning LMS med Webministeriet Webbureau Aarhus

Kontakt Webministeriet for yderligere information

Vi vil gerne løfte dine kunders, medarbejderes eller medlemmers kompetencer til et nyt niveau. Kontakt Webministeriet og få et bud og tilbud på en e-Learningsplatofm, og hvordan vi kan udvikle en e-Learnings platform til dig og din virksomhed.