Online kurser for alle

e-Learning

Tilbyd skræddersyede kurser

Tilbyd e-Learning i samarbejde med Webministeriet

Udvikl dine kunder, medlemmer eller medarbejdere i hvad som helst, fra hvor som helst. Tilbyd e-Learningkurser med alt samlet ét sted!

Med et Learning Management System (LMS), er det primære formål at tilbyde og forenkle læring for dine kunder, medlemmer eller i din organisation for at holde dine medarbejderes viden opdateret. Organiser og håndter e-Learnings kurser, deltagere og deres resultater og analyser effektiviteten af træningsmaterialerne.

Effektiv udvikling af kunder, medlemmer og medarbejdere

Skræddersyet e-Learning

Webministeriets e-Learning platform tilbyder avancerede muligheder, til opbygning af spændende e-Learningskurser til dine medarbejdere, kunder medlemmer, studerende eller hvem din målgruppe er. Udvikl talenterne ved nemt selv, at opbygge skræddersyede kurser.

Skalerbar LMS e-Learning platform

LMS platformen er skalérbar, og kan ydbygges efterhånden som kravene og ønskerne vokser. Der kan fx laves ubegrænsede antal små og store kursusforløb, indeholdene quizzer til at teste kursistens kendskab og forståelse af kursusmaterialet, video, download af materiale mm. Mulighederne i LMS platformen er mange.

Pris for e-Learning platform

Prisen for en LMS løsning varierer, da omfanget er individuelt fra løsning til løsning. Prisen starter ved 8.999,- ekskl. moms.

e-Learning LMS online undervisning med Webministeriet Webbureau Aarhus

Video og kursusmaterialer

Gør kurset endnu mere interessant med videoer

Tilføj nemt videoer fra stort set enhver kilde til dit LMS-kursus, fra en eller flere af dine foretrukne videokilder – fx YouTube, Vimeo eller egenhostede MP-4 videoer. Med inspirerende videoer, kan kurser gøres endnu mere interessante for kursisten eller en video kan gennemgå, hvad der skal lægges vægt på i det enkelte kursustrin.

Præsentation af kursusmateriale

En præsentation af kursusmateriale, der kan downloades på det enkelte kursustrin, klæder kursisten endnu bedre på til at gennemføre kursustrinnet, eller forklar hvordan materielt kan bringes i brug efter kurset er afsluttet. Brug video til at løfte dit kursus og gør det endnu mere spændende!

Hold passionen for undervisning i live

Til den individuelle instruktør

Alle har noget at lære. Lad din passionerede undervisning nå ud til et bredere publikum og tjen penge med en e-Learnings platform fra Webministeriet.

Byg og administrer nemt

Uanset om du er kok, musiker eller en individuel instruktør, så er Webministeriets LMS platform nem og brugervenlighed. Du kan selv opbygge og administrere din e-Learning platform med en forholdsvis minimal indsats. Lidt ligesom en webshop hvor du sælger produkter – i dit tilfælde er det istedet kurser du leverer.

Datadrevne indsigter og diplom for gennemførelse

Med avanceret datadrevne indsigter, rapporter og visualiseringer er det nemt, at følge hvordan dine kurser og studerende præsterer. Afslut kurser med et diplom, som bevis for gennemførelse. Benyt en af de mange færdige skabeloner, eller lav dine egne diplomer fra bunden.

Kontakt Webministeriet for yderligere information

Vi vil gerne løfte dine kunders, medarbejderes eller medlemmers kompetencer til et nyt niveau. Kontakt Webministeriet og få et bud og en pris på, hvordan vi kan udvikle en e-Learnings platform til dig og din virksomhed.

Med en Serviceaftale passer vi teknikken. Se alle fordelene her.