a

Menu

Webministeriet Webbureau Aarhus - logo circle

Hjemmeside til erhverv

Stærke priser og løsninger

Bliv erhvervskunde i dag

Professionelle løsninger til erhvervslivet, institutioner og foreninger

I Webministeriet arbejder vi med både private virksomheder, offentlige institutioner og foreninger. Vi leverer 100% danskproducerede hjemmesider, til ethvert formål og til stærke priser – i alle størrelser. Se mere her på siden.

Flyt ind i en af Danmarks billigste hjemmesider til erhverv. Stærk pris kun 99,-/md

Business Budget Website

Start småt tænkt stort!

Stærk løsning til en mindre informations-hjemmeside. En løsning der henvender sig til iværksættere, influencere, fotografer, forfattere, konsulenter, håndværkere, frisører, tandlæger, advokater og andre virksomheder med typisk 1 – 5 ansatte. Du kan altid udvide og opgradere henad vejen, men til en start kan du starte småt ud og tænke stort på sigt.

Prisen er 999,- i opstart og en månedspris fra kun 99,-. Abonnementet er helt uden binding og kan opsiges med kort varsel.

Stå stærkt digitalt

Med en Business Budget løsning har du et stærkt udgangspunkt, når du skal markedsføre dig online, styrke din synlighed i søgemaskinerne, brande din virksomhed, fastholde eksisterende kunder og tiltrække nye. Mulighederne er mange, og vi står klar til at hjælpe dig videre, på den digitale rejse.

Få en præsentabel erhvervshjemmeside du kan vokse i

Konceptet er enkelt – du får en præsentabel og professionelt designet hjemmeside, bestående af 4-5 sider i et brugervenligt webdesign. Du kan altid opgradere månedsplanen til en større plan, og udbygge hjemmesiden med mere indhold og flere funktioner i takt med at din virksomhed og krav vokser.

Vi har gjort det nemt at komme igang – og hjælper dig helt i mål

Vi starter med et online opstartsmøde, hvor du fortæller om dine designønsker og hvor vi aftaler hvordan du leverer indhold i form af tekster, billeder og et logo til os. Eller anviser hvor vi kan hente eksisterende indhold, fra din nuværende hjemmeside. Så sætter vi det hele op for dig i det nye design!

Brug for hjælp til indhold?

Har du brug for hjælp til produktion af indhold, drift af hjemmesiden mm. så klarer vi også det. Vi afklarer på opstartsmødet hvilke opgaver du ønsker udført af os og aftaler pris, på de tillægsopgaver, du ønsker vi skal stå for.

Brug tiden effektivt og vær i luften indenfor 1–2 uger!

En løsning for dig, der har meget lidt eller ingen kendskab til at lave hjemmesider. Med Business Visit løsningen, kan du fokusere på alt andet end hjemmesideteknik.

Leveringstid

Bestil i dag og vær i luften indenfor 1-2 uger, fra vi har modtaget alt materiale fra dig.

Hjemmeside til erhverv med flere muligheder for tilpasninger. Stærk pris fra kun 11.999,-

Business Advance Website

Hjemmeside i et unikt webdesign til virksomheder, institutioner og foreninger

Business Advance henvender sig etablerede virksomheder med typisk 2–12 ansatte eller institutioner og foreninger, der ønsker at have højere grad af fleksibilitet i design og muligheder.

Med denne løsning får I et færdigdesignet website, lavet i et tæt samarbejde med jer. I har adgang til en langt højere grad af tilpasninger og fleksibilitet, gennem flere avancerede funktioner og plugin-moduler.

Tilpas og udbyg 

Løsningen leveres med op til 5 færdiglavede sideskabeloner, og kan udbygges med alle de sider der er behov for. Med denne løsning, er der flere muligheder for, at tilpasse design og funktionalitet, som imødekommer jeres krav og behov.

Indhold lægges ind i det færdige webdesign

I den færdigdesignede hjemmeside, skal I kun selv udfylde med indhold, billeder og video etc. De fleste af Webministeriets kunder tilvælger, at få Webministeriet til at stå for hele produktionen, med bl.a at indsætte færdigproduceret indhold mv. Det kan I også tilvælge at få gjort, hvis ikke I selv har tid til det eller selv ønsker at gøre det.

Leveringstid 2-6 uger

Den indflytningsklare hjemmeside kan leveres på mellem 2-6 uger, fra vi har modtaget alt materiale fra jer.

100% skræddersyet og branded erhvervshjemmeside klar til lancering

Business Project Website

Den skræddersyede løsning til virksomheder, kæder, institutioner og foreninger

I samarbejde med jer samler vi krav og ønsker, og ser på de udfordringer virksomheden står overfor i dag, og hvordan linjerne for det nye website skal se designes og hvilke funktioner det skal understøtte. I får en nøglefærdig professionel hjemmeside, der er specialtilpasset jeres individuelle krav og formål – og vi er med hele vejen.

Vi leverer også kædeløsninger

Er behovet en kædeløsning, hvor alle kædens lokationer i form af forretninger, kontorer, barer, udsalgssteder, klinikker, værksteder, centre, udleveringssteder mv. samlet i et brandsite, og hvor den enkelte lokation blandt andet har sin egen profilside – så kan vi også hjælpe.

Byg videre

Business Premium er en selvfølgelig en løsning, der kan udvides og udbygges fremadrettet med fx versionering af indhold i flere sprog, konfigurationer af særlige funktionaliteter, webshop, landing pages, branding pages, microsites, produktpæsentationer, videopræsentationer, lokation- og profilsider mv. Mulighederne er mange.

Ny hjemmeside eller relancering af eksisterende

Uanset I starter fra bunden og har brug for hjælp til, at projektere og realisere et nyt brand website, eller hvis I allerede har et eksisterende website, som I ønsker at relancere i et opdateret webdesign – så kan vi løse opgaven.

Hvad koster en specialtilpasset hjemmeside

Prislejet for udvikling af en specialtilpasset erhvervshjemmeside varierer, og afhænger af flere faktorer som fx dokumentation, wireframing, design-mockups, tidsforbrug, omfang, avancerede funktioner og kompleksitet mm. Prisen ligger typisk i lejet 30.000,- og opefter. Få et uforpligtende tilbud på en hjemmeside, tilpasset jeres specifikke krav og ønsker.

Hjemmesider til ethvert formål

Vi har leveret en del erhvervsløsninger til blandt andet specialiserede industrivirksomheder, B2B og B2C virksomheder, institutioner m.fl. og har den fornødne erfaring og viden, der skal til for at drive og gennemføre store webprojekter succesfuldt.

Webshop?

Webministeriet leverer webshops i alle størrelser – lige fra den lille nystartende webshop til webshoppen, der skal kunne rumme flere hundrede eller tusinde varer i sortimentet.