Hjemmeside til erhverv

Stærke priser og løsninger

Bliv erhvervskunde i dag

Professionelle løsninger til erhvervslivet, institutioner og foreninger

I Webministeriet arbejder vi med både private virksomheder, offentlige institutioner og foreninger. Vi leverer 100% danskproducerede hjemmesider, til ethvert formål og til stærke priser – i alle størrelser. Se mere her på siden.

START-UP erhvervshjemmeside

Perfekt løsning til et komplet informations-website, der leveres i et unikt design og tilpasset din virksomheds stil, tone og farver. Lavet i WordPress CMS.

Pris kun 99,-/md.

Komplet hjemmeside til 699,- i oprettelse inkl. et halvt års hosting

MOVE-IN erhvervshjemmeside

Komplet hjemmeside lige til at flytte ind i. Flere muligheder for tilpasning, og adgang til en række avancerede plugin-moduler. Lavet i WordPress CMS.

Pris 2.999,-

Hosting fra 119,-/md. 999,- i oprettelse inkl. et halvt års hosting

PRO+ erhvervshjemmeside

Skræddersyet og færdig løsning, der er 100% tilpasset jeres individuelle krav og ønsker til funktioner og design. Klar til lancering. Lavet i WordPress CMS.

Få et tilbud

Hosting fra 119,-/md. 999,- i oprettelse inkl. et halvt års hosting

Flyt ind i en af Danmarks billigste hjemmesider til erhverv. Stærk pris kun 99,-/md

START-UP

Den komplette løsning til stærk pris!

Perfekt løsning til en informations-hjemmeside, leveret i et unikt design tilpasset virksomhedens stil, tone og farver. En løsning der henvender sig til iværksættere, influencere, fotografer, forfattere, konsulenter, håndværkere, frisører, tandlæger, advokater og andre virksomheder med 1-10 ansatte.

Få en præsentabel hjemmeside til erhverv med mulighed for udbygning

Konceptet er enkelt – du får en præsentabel og professionel hjemmeside, bestående af 4-5 sider i et brugervenligt webdesign. Du kan altid opgradere månedsplanen til en større plan, og udbygge hjemmesiden med mere indhold og flere funktioner, i takt med at din virksomhed og krav vokser.

Vi har gjort det nemt at komme igang – og i mål

Dit arbejde her og nu er ret nemt. Du skal kun fortælle om dine designønsker, levere indhold i form af tekster, billeder og et logo til os. Eller anvise hvor vi kan hente eksisterende indhold, fra din nuværende hjemmeside. Så sætter vi det hele op for dig!

Brug tiden på det du er bedst til og vær i luften indenfor en uge!

En løsning for dig, der har meget lidt eller ingen kendskab til at lave hjemmesider. Med START-UP løsningen kan du fokusere på alt andet end hjemmesideteknik.

Leveringstid

Bestil i dag og vær i luften indenfor en uge, fra vi har modtaget alt materiale fra dig.

imac-right
imac-left

Hjemmeside til erhverv med flere muligheder for tilpasninger. Stærk pris kun 2.999,-

MOVE-IN

Færdigdesignet og indflytningsklar hjemmeside

Med denne løsning får i en færdigdesignet og indflytningsklar hjemmeside, lavet i et tæt samarbejde med jer. I har adgang til en langt højere grad af tilpasninger og fleksibilitet, gennem flere avancerede funktioner og plugin-moduler.

Tilpas og udbyg 

Løsningen leveres med op til 5 færdiglavede sideskabeloner, og kan udbygges med alle de sider der er behov for. Med MOVE-IN er der flere muligheder for at tilpasse design og funktionalitet, som imødekommer jeres krav og behov.

Indhold lægges ind i det færdige webdesign

I den færdigdesignede hjemmeside, skal I kun selv udfylde med indhold, billeder og video etc. De fleste af Webministeriets kunder tilvælger, at få Webministeriet til at stå for hele produktionen, med bl.a at indsætte færdigproduceret indhold leveret af jer mv. Ønsker I også at benytte denne mulighed, så få lavet en særskilt aftale herom.

Leveringstid 1-4 uger

Den indflytningsklare hjemmeside kan leveres på mellem 1-4 uger, fra vi har modtaget alt materiale fra jer.

100% skræddersyet og branded erhvervshjemmeside klar til lancering

PRO+

Skræddersyet og komplet løsning med hjælp til det hele

I samarbejde med jer samler vi krav og ønsker, og ser på de udfordringer virksomheden står overfor i dag, og hvordan linjerne for det nye website skal se designes og hvilke funktioner det skal understøtte. I får en nøglefærdig professionel hjemmeside, der er specialtilpasset jeres individuelle krav og formål – og vi er med hele vejen.

Vi leverer også kædeløsninger

Er behovet en kædeløsning, hvor alle kædens lokationer i form af forretninger, kontorer, barer, udsalgssteder, klinikker, værksteder, centre, udleveringssteder mv. samlet i et brandsite, og hvor den enkelte lokation blandt andet har sin egen profilside – så kan vi også hjælpe.

Byg videre

PRO+ er en selvfølgelig en løsning, der kan udvides og udbygges fremadrettet med fx versionering af indhold i flere sprog, konfigurationer af særlige funktionaliteter, webshop, landing pages, branding pages, microsites, produktpæsentationer, videopræsentationer, lokation- og profilsider mv. Mulighederne er mange.

Ny hjemmeside eller relancering af eksisterende

Uanset I starter fra bunden og har brug for hjælp til, at projektere og realisere et nyt brand website, eller hvis I allerede har et eksisterende website, som I ønsker at relancere i et opdateret webdesign – så kan vi løse opgaven.

Hvad koster en specialtilpasset hjemmeside

Prislejet for udvikling af en specialtilpasset erhvervshjemmeside varierer, og afhænger af flere faktorer som fx dokumentation, wireframing, design-mockups, tidsforbrug, omfang, avancerede funktioner, integrationer og kompleksitet mm. Priserne starter typisk ved 20.000,- og opefter.

Få et uforpligtende tilbud på en hjemmeside, tilpasset jeres specifikke krav og ønsker.

Hjemmesider til ethvert formål

Vi har leveret en del erhvervsløsninger til blandt andet specialiserede industrivirksomheder, B2B og B2C virksomheder, institutioner m.fl. og har den fornødne erfaring og viden, der skal til for at drive og gennemføre store webprojekter succesfuldt.

imac-right

Webshop?

Webministeriet leverer webshops i alle størrelser – lige fra den lille nystartende webshop til webshoppen, der skal kunne rumme flere hundrede eller tusinde varer i sortimentet.

Med en Serviceaftale passer vi teknikken. Se alle fordelene her.