Få en stærk profil med Business Premium

Skræddersyet website

Få os til at lave det hele

Business Premium - Webministeriet Webbureau Aarhus

Det skræddersyede website udviklet præcist efter krav og ønske

Velegnet til større virksomheder og kæder med over 12 ansatte

Den skræddersyede løsning til virksomheder, kæder, institutioner og foreninger

I samarbejde med jer samler vi krav og ønsker, og ser på de udfordringer virksomheden står overfor i dag, og hvordan linjerne for det nye website skal se designes og hvilke funktioner det skal understøtte. I får en nøglefærdig professionel hjemmeside, der er specialtilpasset jeres individuelle krav og formål – og vi er med hele vejen.

Vi leverer også kædeløsninger

Er behovet en kædeløsning, hvor alle kædens lokationer i form af forretninger, kontorer, barer, udsalgssteder, klinikker, værksteder, centre, udleveringssteder mv. samlet i et brandsite, og hvor den enkelte lokation blandt andet har sin egen profilside – så kan vi også hjælpe.

Byg videre

Business Premium er en selvfølgelig en løsning, der kan udvides og udbygges fremadrettet med fx versionering af indhold i flere sprog, konfigurationer af særlige funktionaliteter, webshop, landing pages, branding pages, microsites, produktpæsentationer, videopræsentationer, lokation- og profilsider mv. Mulighederne er mange.

Ny hjemmeside eller relancering af eksisterende

Uanset I starter fra bunden og har brug for hjælp til, at projektere og realisere et nyt brand website, eller hvis I allerede har et eksisterende website, som I ønsker at relancere i et opdateret webdesign – så kan vi løse opgaven.

Hvad koster en specialtilpasset hjemmeside

Prislejet for udvikling af en specialtilpasset erhvervshjemmeside varierer, og afhænger af flere faktorer som fx dokumentation, wireframing, design-mockups, tidsforbrug, omfang, avancerede funktioner og kompleksitet mm. Prisen ligger typisk i lejet 30.000,- og opefter. Få et uforpligtende tilbud på en hjemmeside, tilpasset jeres specifikke krav og ønsker.

Hjemmesider til ethvert formål

Vi har leveret en del erhvervsløsninger til blandt andet specialiserede industrivirksomheder, B2B og B2C virksomheder, institutioner m.fl. og har den fornødne erfaring og viden, der skal til for at drive og gennemføre store webprojekter succesfuldt.

imac-right

Fire nemme trin.

Vi gør det nemt at komme i gang og i mål, med nyt website eller webshop.

Trin 1

Vi starter med at finde det rigtige udgangspunkt. På et video- eller telefonmøde taler vi om jeres ønsker og krav. Herefter laves et designudkast. Det præsenteres for jer, og detaljer aftales på plads.

Trin 2

Vi modtager indhold til hjemmesiden i form af tekst og billeder mm. fra jer. Når vi er færdige med at opsætte hjemmesiden, gennemses og kommenteres den af jer.

Trin 3

Der er som regel nogle tilretninger, som man ikke kunne forudse helt fra start. I tæt dialog med jer, går vi gennem jeres feedback til rettelser. Dette er sidste del i processen, inden lancering.

Trin 4

Hjemmesiden er nu i luften! De kommende par uger, efter lanceringen, er vi i en hypercare periode. Her holder vi ekstra øje med, at alt kører som det skal.

Kunder vi arbejder med

Et udpluk af vores mange forskellige kunder

Sct. Georgsgården Børne- og Ungdomscenter Skanderborg er kunde hos Webministeriet Webbureau Aarhus

Med en Serviceaftale passer vi teknikken. Se alle fordelene her.