a

Menu

Det hele med Business Project

Løsninger til større virksomheder og kæder

Projektorienteret webudvikling

business project webministeriet webbureau aarhus

Den komplette website relancering udviklet efter kravsspecifikation og ønske

Til større virksomheder og kæder

Den skræddersyede løsning til virksomheder, kæder og foreninger

I samarbejde med jer samler vi krav og ønsker, og ser på de udfordringer virksomheden står overfor i dag, og hvordan linjerne for det nye website skal se designes og hvilke funktioner det skal understøtte. I får en nøglefærdig professionel hjemmeside, der er specialtilpasset jeres individuelle krav og formål – og vi er med hele vejen.

Vi leverer også kædeløsninger

Er behovet en kædeløsning, hvor alle kædens lokationer i form af forretninger, kontorer, barer, udsalgssteder, klinikker, værksteder, centre, udleveringssteder mv. samlet i et brandsite, og hvor den enkelte lokation blandt andet har sin egen profilside – så kan vi også hjælpe.

Byg videre

Business Premium er en selvfølgelig en løsning, der kan udvides og udbygges fremadrettet med fx versionering af indhold i flere sprog, konfigurationer af særlige funktionaliteter, webshop, landing pages, branding pages, microsites, produktpæsentationer, videopræsentationer, lokation- og profilsider mv. Mulighederne er mange.

Ny hjemmeside eller relancering af eksisterende

Uanset I starter fra bunden og har brug for hjælp til, at projektere og realisere et nyt brand website, eller hvis I allerede har et eksisterende website, som I ønsker at relancere i et opdateret webdesign – så kan vi løse opgaven.

Hvad koster en specialtilpasset hjemmeside

Prislejet for udvikling af en specialtilpasset erhvervshjemmeside varierer, og afhænger af flere faktorer som fx dokumentation, wireframing, design-mockups, tidsforbrug, omfang, avancerede funktioner og kompleksitet mm. Prisen ligger typisk i lejet 30.000,- og opefter. Få et uforpligtende tilbud på en hjemmeside, tilpasset jeres specifikke krav og ønsker.

Hjemmesider til ethvert formål

Vi har leveret en del erhvervsløsninger til blandt andet specialiserede industrivirksomheder, B2B og B2C virksomheder m.fl. og har den fornødne erfaring og viden, der skal til for at drive og gennemføre store webprojekter succesfuldt.

Pris følger kompleksitet og tidsforbrug

Prisen starter typisk fra 80.000,- og opefter, da denne type projekter strækker sig over flere måneder i udviklingstid, iterationer, testforløb mv. og har som regel også en højere grad af kompleksitet.

 

Stå stærkt digitalt med Webministeriet Webbureau

Stå stærkt digitalt med et professionelt branded website

En professionel onlinetilstedeværelse, øger og opbygger kendskabet til virksomheden.

Et indbydende og velindrettet website opbygger kundernes kendskab og tillid til virksomheden, og understøtter at tiltrække nye kunder og fastholde eksisterende.

Læs Om Webministeriet

Henrik Thue Nielsen - Webcreator og Webdesigner Webministeriet Webbureau

Henrik Thue Nielsen er din faste kontaktperson i udvikling og lancering af nyt website.