Opbyg jeres synlighed online.

Markedsføring online

Sådan kommer I igang

Bliv endnu mere synlig i søgeresultaterne og kom tættere på jeres kunder.

Få startet rigtigt ud

Online markedsføring øger synligheden

Online markedsføring handler om at gøre en virksomhed synlig i markedet, på den digitale scene. Vi kan hjælpe med at få startet rigtigt ud, da området er stort og strækker sig over blandt andet:

 • Søgemaskineoptimering (SEO)
 • Konverteringsoptimering
 • Facebook annoncering
 • Sociale medier (SoMe)
 • E-mail markedsføring
 • Videomarkedsføring
 • Displayannoncering
 • Google My Business
 • Analyse og insights
 • Content marketing
 • Facebook Business
 • Google Shopping
 • Tekstforfatning
 • Call-to-action
 • Linkbuilding
 • Google Ads
 • Leads
 • og meget mere…

Områder der hver i sær, kan være udfordrende selv at gå i gang med. Det kan derfor være en stor mundfuld at overskue disse områder, og derfor en god ide, at hente professionel hjælp til at få udført. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe jer sikkert igennem online markedsføring.

Start altid med søgemaskineoptimering (SEO)

I skal helt sikkert starte med søgemaskineoptimering (SEO), da det er det billigste og bedste område at starte ud med. Og helt sikkert også en rigtig god investering, på den lange bane. Særligt on-page SEO, hvor I tilfredsstiller den besøgende på hjemmesiden med indbydende og relevant indhold, samtidig med, at I gør det væsentligt nemmere for søgemaskinerne, at lære jeres hjemmeside godt at kende. God on-page SEO øger muligheden, for endnu bedre placeringer i søgemaskinerne, til gavn for besøgende på hjemmesiden.

On-page SEO

Der indgår flere elementer i on-page SEO, som fx at optimere teknikken, optimering af indhold (content), søgeord, optimering af sidetitler, rubrikker og billeder mv. Med andre ord er det vigtigt, at have værdiskabede indhold på hjemmesiden, som løbende bliver vedligeholdt, så det ikke bliver støvet og uaktuelt. For hvem interesserer sig for uddateret og irrelevant indhold? Ingen.

Opbyg jeres autoritet i søgemaskinerne

Jo længere tid I kan holde den besøgende på hjemmesiden, desto mere finder søgemaskinerne også jeres website vigtigt. Det giver – blandt en række andre parametre – søgemaskinerne et signal om, at de besøgende finder hjemmesiden interessant, som igen øger sandsynligheden for, at søgemaskinerne sender mere og mere trafik i jeres retning. I opbygger med andre ord autoritet blandt søgemaskinerne, der opfatter jeres hjemmeside, som et relevant sted, at guide besøgende til indenfor jeres fagområde.

Mobilvenlig – ja selvfølgelig!

Et vigtigt element i SEO er at hjemmesiden er mobilvenlig, også rent teknisk. Det er der allerede taget højde for i vores design af hjemmesider. Husk på, at hovedparten af trafikken til hjemmesiden, som regel kommer fra mobilen, hvorfor skal hjemmesiden selvfølgelig skal være mobiloptimeret. Og har man styr på at hjemmesiden er mobilvenligt opbygget, har man allerede sikret sig et, væsentligt point hos søgemaskinerne.

Vi hjælper jer videre med online markedsføring

Kontakt Webministeriet i dag og aftal et videomøde, hvor vi drøfter hvad I har brug for af online markedsføring. Og så hjælper vi med, at finde den løsning, der passer bedst til jer. Vi glæder os til at høre nærmere fra jer! 

Med WordPress får I adgang til, et stort udvalg af værktøjer, der kan bruges i jeres online markedsføring. Og derfor også en af flere grunde til, at vi anbefaler vores kunder WordPress.

WEB PRO START-UPWordPress hjemmeside

Perfekt løsning til et komplet informations-website, der leveres i et unikt design og tilpasset din virksomheds stil, tone og farver. 

Pris kun 99,-/md

WEB PRO MOVE-INWordPress hjemmeside

Komplet hjemmeside lige til at flytte ind i. Flere muligheder for tilpasning, og adgang til en række avancerede plugin-moduler.

Pris 2.999,-

WEB PRO+ WordPress hjemmeside

Skræddersyet og færdig løsning, der er 100% tilpasset jeres individuelle krav og ønsker til funktioner og design. Klar til lancering.

Få et tilbud

Start et samarbejde med os.

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, hjælper vi også gerne med løsning af opgaver og akut opståede udfordringer.

Referencer fra kunder vi arbejder med.

Vi har mange års erfaring i at arbejde med både virksomheder, institutioner, iværksættere og foreninger. Se hvad et udsnit af kunder udtaler om Webministeriet.

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, får vi jævnligt henvendelser fra kunder, der har brug for enten akut hjælp til løsning af specifikke udfordringer, eller løsning af opgaver, på allerede eksisterende Wordpress- og WooCommerce løsninger.

Kontakt os i dag og få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed, forening eller institution.