Flyt forretningen online.

Professionel webshop

Webshop til stærke priser hvor alle kan være med.

For os er enhver branche og størrelse webshop til erhverv interesssant – lille som stor. Vi tilbyder 100% danskproducerede webshops, og gør det nemt at flytte forretningen online. Se mere herunder.

WEBSHOP PRO START-UPWooCommerce webshop

Perfekt til den mindre webshop. Leveret i et unikt design der er tilpasset virksomhedens stil, tone og farver. Kom i luften på 1-2 uger. En webshop fra Webministeriet bygger primært på standardiserede moduler, som reducerer kompleksiteten og dermed prisen, uden det går ud over funktionalitet.

Pris fra kun 139,-/md

WEBSHOP PRO MOVE-INWooCommerce webshop

Færdigdesignet webshop lige til at flytte ind i. Udvidede muligheder for tilpasninger, og adgang til en række avancerede moduler. En webshop fra Webministeriet bygger primært på standardiserede moduler, som reducerer kompleksiteten og dermed prisen, uden det går ud over funktionalitet.

Pris fra kun 3.499,- 

Flyt ind i en af Danmarks billigste webshops til en stærk pris kun 139,-/md.

WEBSHOP PRO START-UP

Webshop til en stærk pris!

Ønsker du en professionel webshop til en stærk pris? Hos Webministeriet kan vi hjælpe med at udvikle en flot og præsentabel webshop. En webshop til dig der ønsker at komme billigt igang med en velfungerende webshop, hvor du kan have en pænt udvalg af produkter, varianter af produkter, flotte produktpræsentationer, Call-To-Actions og meget mere.

Start i det små og voks henad vejen

Konceptet er enkelt – du får en præsentabel og professionel webshop lavet i WooCommerce, i et fastlagt webdesign. Du kan altid opgradere månedsplanen til en større plan, og udbygge webshoppen med endnu mere indhold og flere funktioner, i takt med at din virksomhed og krav vokser.

Vi har gjort det nemt at få forretningen online

Det koster ikke en formue at komme igang med at sælge online. Vi tilbyder en webshop i en velafprøvet og gennemtestet WooCommerceløsning, der tilpasses din virksomheds stil og tone. Du skal kun selv lave og oprette indholdet, sørge for at lægge dine varer på hylderne og herfra begynde at sælge.

Kom i luften på 1-2 uger!

Denne løsning er for dig, der har meget lidt eller ingen kendskab til at drive en webshop, men ønsker en teknisk gennemarbejdet og driftsikker webshop. En webshop der har brugervenligheden i fokus, så kunderne nemt kan vælge at gennemføre køb hos dig. Kom i luften på 1-2 uger. 

blank
blank
imac-right
blank
blank
blank
blank
imac-left

Webshop med flere muligheder for tilpasninger og lige til at flytte ind i kun 3.499,-

WEBSHOP PRO MOVE-IN

Færdigdesignet og indflytningsklar webshop

Med denne løsning får I professionel og indflytningsklar webshop, lavet i et tæt samarbejde med jer. I har adgang til en langt højere grad af tilpasninger og fleksibilitet, gennem flere avancerede funktioner og plugin-moduler. Vi skræddersyr webshoppen til netop jeres behov og præferencer. Det eneste I skal gøre er at oprette indhold og produkter.

Flere muligheder

Med i løsningen leveres med op til 8 færdiglavede side-, kategori og sideskabeloner, og webshoppen kan udbygges med et ubegrænset antal sider. Der er flere muligheder for at tilpasse design og funktionalitet, da der er adgang til en række specialmoduler i løsningen.

Læg produkter og indhold ind den færdige webshop

I den færdigdesignede webshop, skal I kun selv udfylde med produktbeskrivelser, billeder, video etc. Den indflytningsklare webshop, kan leveres på mellem 1-4 uger, fra vi har modtaget alt materiale fra jer.

Få Webministeriet til at stå for det hele

De fleste af Webministeriets kunder tilvælger, at få Webministeriet til at stå for hele produktionen, med bl.a at indsætte færdigproduceret indhold leveret af jer, samt at lægge de første eller alle produkter ind mv. Det kan I også tilvælge at få gjort, hvis ikke I selv har tid til det eller selv ønsker at gøre det. Ønsker I også at benytte denne mulighed, så få lavet en særskilt aftale herom.

Fire nemme trin.

Vi gør det nemt at komme i gang og i mål, med nyt website eller webshop.

Trin 1

Vi starter med at finde det rigtige udgangspunkt. På et video- eller telefonmøde taler vi om jeres ønsker og krav. Herefter laves et designudkast. Det præsenteres for jer, og detaljer aftales på plads.

Trin 2

Vi modtager indhold til hjemmesiden i form af tekst og billeder mm. fra jer. Når vi er færdige med at opsætte hjemmesiden, gennemses og kommenteres den af jer.

Trin 3

Der er som regel nogle tilretninger, som man ikke kunne forudse helt fra start. I tæt dialog med jer, går vi gennem jeres feedback til rettelser. Dette er sidste del i processen, inden lancering.

Trin 4

Hjemmesiden er nu i luften! De kommende par uger, efter lanceringen, er vi i en hypercare periode. Her holder vi ekstra øje med, at alt kører som det skal.

Start et samarbejde med os.

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, hjælper vi også gerne med løsning af opgaver og akut opståede udfordringer.

Referencer fra kunder vi arbejder med.

Vi har mange års erfaring i at arbejde med både virksomheder, institutioner, iværksættere og foreninger. Se hvad et udsnit af kunder udtaler om Webministeriet.

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, får vi jævnligt henvendelser fra kunder, der har brug for enten akut hjælp til løsning af specifikke udfordringer, eller løsning af opgaver, på allerede eksisterende Wordpress- og WooCommerce løsninger.

Kontakt os i dag og få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed, forening eller institution.

Med en Serviceaftale passer vi teknikken. Se alle fordelene her.