a

Menu

Webministeriet Webbureau Aarhus - logo circle

Flyt forretningen online

Professionel webshop

Bliv erhvervskunde i dag

Webshop til stærke priser hvor alle kan være med.

For os er enhver branche og størrelse webshop til erhverv interesssant – lille som stor. Vi tilbyder 100% danskproducerede webshops, og gør det nemt at flytte forretningen online. Se mere herunder.

WEBSHOP PRO START-UP til erhvervWooCommerce webshop

Perfekt til den mindre webshop. Leveret i et unikt design der er tilpasset virksomhedens stil, tone og farver. Kom i luften på 2 uger. En webshop fra Webministeriet bygger primært på standardiserede moduler, som reducerer kompleksiteten og dermed prisen, uden det går ud over funktionalitet.

Pris fra kun 139,-/md

WEBSHOP PRO MOVE-IN til erhverv WooCommerce webshop

Færdigdesignet webshop lige til at flytte ind i. Udvidede muligheder for tilpasninger, og adgang til en række avancerede moduler. En webshop fra Webministeriet bygger primært på standardiserede moduler, som reducerer kompleksiteten og dermed prisen, uden det går ud over funktionalitet.

Pris fra kun 3.499,- 

Flyt ind i en af Danmarks billigste webshops til erhverv – stærk pris kun 139,-/md.

WEBSHOP PRO START-UP

Webshop til en stærk pris!

Ønsker du en professionel webshop til en stærk pris? Hos Webministeriet kan vi hjælpe med at udvikle en flot og præsentabel webshop i et indbydende standarddesign, der passer til din branche. Og til en stærk pris!

En webshop til dig der ønsker at komme billigt i gang med en velfungerende webshop, hvor du kan have et pænt udvalg af produkter, varianter af produkter, flotte produktpræsentationer, Call-To-Actions og meget mere.

Start i det små og voks henad vejen

Konceptet er enkelt – du får en præsentabel og professionel webshop lavet i WooCommerce, i et fastlagt webdesign. Du kan altid opgradere månedsplanen til en større plan, og udbygge webshoppen med endnu mere indhold og flere funktioner, i takt med at din webshop vokser.

Vi har gjort det nemt at få forretningen online

Det koster ikke en formue at komme igang med at sælge online. Vi tilbyder en webshop i en velafprøvet og gennemtestet WooCommerceløsning, der tilpasses din virksomheds stil og tone.

Du skal kun selv lave og oprette indholdet, og sørge for at lægge dine varer på hylderne og herfra begynde at sælge. Der kan tilkøbes forskellige typer af  udvidelsesmoduler fx betalingsgateway, pakkeshop fragtordninger, supportaftale, hjælp til drift mv. Hostingløsning aftales særskilt og starter ved 139,-/md. afhængig af behov og størrelse.

Kom i luften på 2 uger!

Denne løsning er for dig, der har meget lidt eller ingen kendskab til at drive en webshop, men ønsker en teknisk gennemarbejdet og driftssikker webshop. En webshop der har brugervenligheden i fokus, så kunderne nemt kan vælge at gennemføre køb hos dig. Kom i luften på 2 uger. 

Webshop til erhverv med flere muligheder for tilpasninger og lige til at flytte ind i kun 3.499,-

WEBSHOP PRO MOVE-IN

Færdigdesignet og indflytningsklar webshop

Med denne løsning får I professionel og indflytningsklar webshop, lavet i et tæt samarbejde med jer. I har adgang til en langt højere grad af tilpasninger og fleksibilitet, gennem flere avancerede funktioner og plugin-moduler. Vi tilpasser webshoppen til netop jeres behov og præferencer. Det eneste I skal gøre er at oprette sider med indhold og produkter.

Flere muligheder

Med i løsningen leveres med op til 6 kategori-, produkt- og sideskabeloner, og webshoppen kan udbygges med et ubegrænset antal sider. Der er flere muligheder for at tilpasse design og funktionalitet, da der er adgang til en række specialmoduler i løsningen. Der kan tilkøbes forskellige typer af  udvidelsesmoduler fx betalingsgateway, pakkeshop fragtordninger, supportaftale, hjælp til drift mv. Hostingløsning aftales særskilt og starter ved 199,-/md. afhængig af behov og størrelse. 

Læg produkter og indhold ind den færdige webshop

I den færdigdesignede webshop, skal I kun selv udfylde med produktbeskrivelser, billeder, video, indhold/content etc. Den indflytningsklare webshop, kan leveres på mellem 2-4 uger, fra vi har modtaget alt designmateriale fra jer.

Få Webministeriet til at stå for det hele

De fleste af Webministeriets kunder tilvælger, at få Webministeriet til at stå for hele produktionen, med bl.a at struktrere og indsætte færdigproduceret indhold leveret af jer, samt at lægge de første eller alle produkter ind mv. Det kan I også tilvælge at få gjort, hvis ikke I selv har tid til det eller selv ønsker at gøre det. Ønsker I også at benytte denne mulighed, så få lavet en særskilt aftale herom.

Start et samarbejde med os

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, hjælper vi også gerne med løsning af opgaver og akut opståede udfordringer.

Referencer fra kunder vi arbejder med

Vi har mange års erfaring i at arbejde med både virksomheder, institutioner, iværksættere og foreninger. Se hvad et udsnit af kunder udtaler om Webministeriet.

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, får vi jævnligt henvendelser fra kunder, der har brug for enten akut hjælp til løsning af specifikke udfordringer, eller løsning af opgaver, på allerede eksisterende Wordpress- og WooCommerce løsninger.

Kontakt os i dag og få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed, forening eller institution.