a

Menu

Webministeriet Webbureau Aarhus - logo circle

Tilbud til erhvervskunder

WordPress kursus

Eller hjælp til WordPress?

Du behøver ikke være eksisterende kunde for at få hjælp.

Oplever I udfordringer med jeres hjemmeside, lavet i WordPress eller Woocommerce? Så kontakt Webministeriet.

Vi hjælper både nye og eksisterende kunder – og det behøver ikke nødvendigvis at tage lang tid at få løst en opgave. Kontakt Webministeriet nedenfor, så hjælper vi med at løse udfordringerne.

Hjælp til WordPress

Webministeriet hjælper nuværende og nye kunder, med at bruge WordPress. Vi hjælper med indføring i det daglige arbejde med WordPress, så du bliver selvkørende i at lave rettelser og nyt indhold på din WordPress hjemmeside.

Har du ikke tiden til selv at holde indholdet opdateret tilbyder vi at stå for det løbende arbejde med opdateringer af indhold, nyt indhold, rutineopgaver mv., så du kan fokusere på andre opgaver i virksomheden.

“Hjælp til WordPress” er et tilkøb til din eksisterende aftale, ligesom den anbefalede WordPress Serviceaftale.

Timepris

Prisen er 695,-/time ekskl. moms pr. påbegyndt halve time. Derudover afregnes forbrugt tid til forberedelse, korrespondancer mv.

Få et tilbud

Vi er klar til at give dig et tilbud på en “Hjælp til WordPress” aftale, der sammensættes efter dine indivuelle ønsker og behov. Kontakt Webministeriet i dag, og høre mere om hvad vi kan tilbyde. 

WordPress kursus online

Hos Webministeriet kan du få skræddersyet et WordPress kursus. I et samarbejde med dig, sammensætter vi et kursus, der kan variere lige fra en time til flere dage. Mulighederne for at sammensætte et kursus er mange, men her typisk hvad et kursus indeholder.

Vi sammensætter et kursus, der imødekommer dine ønsker til kursusindhold:

  • Emneområder med udgangspunkt i dine ønsker
  • Skræddersyet kursus
  • Kursusmateriale (digital download)
  • Brugerguides (digital download)
  • Videoguides til digital download
  • Kursus afholdes online (via Microsoft Teams)
  • Spørgsmål undervejs
  • Mulighed for avanceret onlinekursus (e-learning), hvis flere medarbejdere skal videruddannes løbende på online kursusforløb
  • mm.

Få et tilbud på et skræddersyet kursus

Ved udregning af tilbud, indgår det samlede tidsforbrug til forberedelse og afvikling af kurset. Kontakt Webministeriet og få et tilbud på et skræddersyet onlinekursus i dag.

 

Brug for hjælp her og nu?

Har I brug for akut hjælp til jeres hjemmeside eller webshop lavet i WordPress eller WooCommerce så kontakt os.

Support

WordPress hjemmeside

Vi assisterer erhvervskunder med at løse opgaver og pludseligt opståede problemer. Tag fat i os, vil vi gerne hjælpe med at løse opgaver eller problemer på jeres WordPress hjemmeside. Kontakt os i dag og få hjælp.

Support

WooCommerce webshop

Vi assisterer erhversdrivende webshopejere med at løse opgaver og pludseligt opståede problemer i WooCommerce webshoppen. Uanset I er kunde hos os, så lad os hjælpe jer videre. Kontakt os i dag og få hjælp.