Få en stærk digital identitet

Kreativt webdesign

Med kunden i centrum

Få udviklet en tidssvarende hjemmeside i tæt samarbejde med os.

Stærkt samarbejde

Vi gør det nemt at komme i gang – og i mål

Vi ved, at der nemt går mange timer i at oparbejde viden og erfaring, når der skal udvikles og drives en professionel hjemmeside, der fremstår “knivskarp” for den besøgende.

Vi har erfaringen til hurtigt at spore os ind på hvordan hjemmesiden skal designes, hvad muligheder der er, hvordan hjemmesiden skal struktureres for at den besøgende nemt kan finde relevant indhold, hvad der virker godt på kunderejsen og hvordan vi få den besøgende til at foretage en handling på hjemmesiden osv.

Start et stærkt samarbejde med os, så vi kommer godt i mål med jeres digitale ønsker.

Løsninger i alle størrelser

En hjemmeside der giver flere kundehenvendelser eller nemt servicerer jeres besøgende på hjemmesiden mv. Vi arbejder med både virksomheder, institutioner, iværksættere og foreninger. Få derfor os til at lave jeres nye hjemmeside – vi leverer løsninger i alle størrelser.

De fire nemme trin

Vi tilbyder tre forskellige muligheder som imødekommer enhver type hjemmeside – lige fra den mindre informations-hjemmeside til den skræddersyede løsning. Og under ‘Fire nemme trin‘ nedenfor, har vi lavet en kort beskrivelse af hvordan vi i fællesskab starter op fra bunden, til den færdige hjemmeside er i luften. Det giver et godt overblik.

Skal vi mødes til en virtuel kop kaffe?

Kontakt Webministeriet i dag og aftal et videomøde, hvor vi drøfter jeres ønsker til en ny hjemmeside. Vi glæder os til at høre nærmere fra jer! 

Webministeriet har specialiseret sig i WordPress, som er verdens største og mest udbredte CMS platform til hjemmesider. Med WordPress åbnes op for et hav af muligheder og tilpasninger, der kan imødekomme jeres ønsker og krav til en professionel hjemmeside.

Business Basicerhvervshjemmeside

Perfekt løsning til et mindre informations-website. Stå stærkt digitalt når du skal markedsføre din virksomhed online. Lavet i Wordpress CMS. Velegnet til nystartet og virksomheder med ca. 1-5 ansatte.

Pris kun 99,-/md

Business Standarderhvervshjemmeside

Den udbyggede løsning. Website lavet i et unikt webdesign med højere grad af specialtilpasning, udvidedet funktionalitet og fleksibilitet. Lavet i Wordpress CMS. Velegnet til etablerede virksomheder med ca. 2-12 ansatte.

Pris fra kun 11.999,-

Business Premiumerhvervshjemmeside

Skræddersyet og færdig løsning, der er 100% tilpasset jeres individuelle krav og ønsker til funktioner og design. Klar til lancering. Lavet i Wordpress CMS. Velegnet til større virksomheder og kæder med mere end 12 ansatte.

Få et tilbud

Fire nemme trin.

Vi gør det nemt at komme i gang og i mål, med nyt website eller webshop.

Trin 1

Vi starter med at finde det rigtige udgangspunkt. På et video- eller telefonmøde taler vi om jeres ønsker og krav. Herefter laves et designudkast. Det præsenteres for jer, og detaljer aftales på plads.

Trin 2

Vi modtager indhold til hjemmesiden i form af tekst og billeder mm. fra jer. Når vi er færdige med at opsætte hjemmesiden, gennemses og kommenteres den af jer.

Trin 3

Der er som regel nogle tilretninger, som man ikke kunne forudse helt fra start. I tæt dialog med jer, går vi gennem jeres feedback til rettelser. Dette er sidste del i processen, inden lancering.

Trin 4

Hjemmesiden er nu i luften! De kommende par uger, efter lanceringen, er vi i en hypercare periode. Her holder vi ekstra øje med, at alt kører som det skal.

Start et samarbejde med os

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, hjælper vi også gerne med løsning af opgaver og akut opståede udfordringer.

Referencer fra kunder vi arbejder med

Vi har mange års erfaring i at arbejde med både virksomheder, institutioner, iværksættere og foreninger. Se hvad et udsnit af kunder udtaler om Webministeriet.

Udover at levere komplette løsninger opbygget fra bunden, får vi jævnligt henvendelser fra kunder, der har brug for enten akut hjælp til løsning af specifikke udfordringer, eller løsning af opgaver, på allerede eksisterende Wordpress- og WooCommerce løsninger.

Kontakt os i dag og få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed, forening eller institution.

Med en Serviceaftale passer vi teknikken. Se alle fordelene her.