a

Menu

Få en stærk digital identitet

Kreativt webdesign

Med kunden i centrum

Få udviklet en tidssvarende hjemmeside i tæt samarbejde med os.

Stærkt samarbejde

Vi gør det nemt at komme i gang – og i mål

Vi ved, at der nemt går mange timer i at oparbejde viden og erfaring, når der skal udvikles og drives en professionel hjemmeside.

Vi har erfaringen til hurtigt at spore os ind på hvordan hjemmesiden skal designes, hvad muligheder der er, hvordan hjemmesiden skal struktureres for at den besøgende nemt kan finde relevant indhold, hvad der virker godt på kunderejsen og hvordan vi få den besøgende til at foretage en handling på hjemmesiden osv.

Start et stærkt samarbejde med os, så vi kommer godt i mål med jeres digitale ønsker.

Løsninger i alle størrelser

En hjemmeside der giver flere kundehenvendelser eller nemt servicerer jeres besøgende på hjemmesiden mv. Vi arbejder med både virksomheder, institutioner, iværksættere og foreninger. Få derfor os til at lave jeres nye hjemmeside – vi leverer løsninger i alle størrelser.

Skal vi mødes til en virtuel kop kaffe?

Kontakt Webministeriet i dag og aftal et videomøde, hvor vi drøfter jeres ønsker til en ny hjemmeside. Vi glæder os til at høre nærmere fra jer! 

wordpress-logo

Webministeriet har specialiseret sig i WordPress, som er verdens største og mest udbredte CMS platform til hjemmesider.

Med WordPress åbnes op for et hav af muligheder og tilpasninger, der kan imødekomme jeres ønsker og krav til en professionel hjemmeside.

Business Visiterhvervshjemmeside

Perfekt løsning til et mindre informations-website. Stå stærkt digitalt når du skal markedsføre din virksomhed online. Lavet i Wordpress CMS.

Pris 99,-/md

Business Advanceerhvervshjemmeside

Den udbyggede løsning. Website lavet i et unikt webdesign med højere grad af specialtilpasning, udvidet funktionalitet og fleksibilitet. Lavet i Wordpress CMS.

Pris fra kun 11.999,-

Business Projecterhvervshjemmeside

Større projekter og længerevarende udvikling og til større websites, der er 100% tilpasset jeres individuelle krav og ønsker til funktioner og design. Lavet i Wordpress CMS.

Pris fra 80.000,- (indhent tilbud)