a

Menu

Webministeriet Webbureau Aarhus - logo circle

Vi holder styr på WordPress CMS teknikken

WordPress Serviceaftale til erhverv

Vi gør det nemt for dig

Med en WordPress Serviceaftale sørger vi for at holde WordPress CMS’et teknisk opdateret.

WordPress Serviceaftale

Det er afgørende for enhver hjemmeside, uanset platform, størrelse eller hostingplatform, at den holdes teknisk opdateret. Dette omfatter også WordPress CMS, da der løbende frigives funktions- og sikkerhedsopdateringer. Der kan også være behov for at forny årlige licenser eller fjerne plugins, der ikke længere udvikles.

En WordPress Serviceaftale hjælper med at opdatere og kontrollere WordPress CMS, plugins og temaer og sikre, at eventuelle fejl eller konflikter løses. Aftaler laves individuelt og tilpasses den enkelte kundes behov og ønsker.

Det er vigtigt at bemærke, at en WordPress Serviceaftale ikke inkluderer vedligeholdelse af webserveren eller hostingløsningen, som håndteres af hostingudbyderen. Webministeriet kan dog assistere med dette, efter nærmere aftale og timepris.

Øget sikkerhed

En WordPress Serviceaftale øger sikkerheden på hjemmesiden ved at overvåge og opdatere WordPress CMS, plugins og temaer. Denne kontinuerlige overvågning hærder hjemmesiden mod hackerangreb og gør den dermed mindre sårbar.

Tidsbesparende

En WordPress Serviceaftale er en tidsbesparende og økonomisk attraktiv løsning for dem, der ikke har tid til selv at holde WordPress CMS opdateret og kontrollere opdateringerne korrekt. Derfor har de fleste af vores kunder valgt at tilkøbe en WordPress Serviceaftale for at gøre hverdagen lettere.

Det kan være en udfordring at finde tid til at holde WordPress CMS opdateret og kontrollere opdateringerne korrekt. Derfor kan en WordPress Serviceaftale være en tidsbesparende og økonomisk fordelagtig løsning.

Fokusér på det der kræver opmærksomhed

Vores WordPress Serviceaftale er udformet til at hjælpe kunderne med at håndtere de kedelige, men nødvendige opgaver, der er forbundet med at opdatere og kontrollere WordPress CMS, plugins og temaer. Dette gør det muligt for kunderne at fokusere på andre opgaver, der kræver deres opmærksomhed.

Derfor har en betydelig del af vores kunder valgt at tilkøbe en WordPress Serviceaftale for at lette deres arbejdsbyrde og få mere tid til andre opgaver.

 WordPress Serviceaftale omfatter

  • Gennemgang af WordPress CMS sikkerhed og sikkerhedsforanstaltninger samt konfiguration af grundlæggende sikkerhed (opdateringer af plugins, tjek for udløbne licenser, outdatede plugins, opdatering af WordPress kerne etc.), som er tilgængelige i Kontrolpanelet ved opstart
  • Gennemgang af WordPress CMS ‘Helbredstjek’
  • Overvågning og monitorering 24/7/365 for både kritiske (sikkerhed) og funktionelle opdateringer af WordPress CMS
  • Kontinuerlig ekstern overvågning af oppetider samt alarmering, hvis hjemmesiden er nede
  • Løbende opdatering til seneste version af WordPress CMS, tema og plugins, i takt med at opdateringer frigives samt kontrol af disse
  • 1 supporttime/md inkluderet til mindre rettelser af teknisk karakter ifm. opdateringer

Som følge af tekniske opdateringer af WordPress CMS, plugins og temaer, kan der opstå behov for opdatering af indhold/content, tilretninger i design og tilpasning af funktionaliteter, fornyelse af licenser mv. Dette arbejde ligger udenfor WordPress Serviceaftalen, og udføres efter nærmere aftale og timepris.

Bemærk at alle arbejder og ændringer på hjemmesiden og webhostingserver, der ikke udført af Webministeriet, ligger udenfor WordPress Serviceaftalens dækning og Webministeriets ansvar.

En WordPress Serviceaftale gør hverdagen nem

Det er en nem og tidsbesparende løsning med en WordPress Serviceaftale. Så er du sikret, at din WordPress CMS, plugins og temaer løbende bliver opdateret og kontrolleret.

Har du selv tid?

Hvis du ikke selv har tid eller lyst til selv, at opdatere din WordPress installation, er det vigtigt at få en WordPress Serviceaftale. Årsagen er at der der frigives opdateringer ugentligt til WordPress i form af funktions- og sikkerhedsmæssige opdateringer. Og det ses ofte at hjemmesider mangler at blive holdt opdateret, og ikke en holdbar løsning i længden.

Du skal derfor overveje og om du har den nødvendige kompetence til at udføre opdateringerne korrekt, og om du har tiden til at udføre den løbende servicering af dit website.

Overvågning 24/7/365

Webministeriet har mange års erfaring med at opdatere WordPress og bruger en række værktøjer til at overvåge websitet og alarmerer, hvis kritiske opdateringer skal udrulles med kort varsel.

Kan man lave automatisk opdatering?

Det er muligt at opsætte automatisk opdatering af flere og flere plugins i WordPress, men det er vigtigt at være opmærksom på, at der kan opstå fejl og konflikter, der kan forårsage funktionsfejl og andre problemer.

Det kan skyldes, at plugins ikke længere opdateres (er udgået) og derfor ikke er kompatible med nyere versioner af WordPress CMS eller at plugins konflikter internt med hinanden. I disse tilfælde kræves en håndholdt opdatering, kontrol af opdateringerne og manuel fejlretning i tilfælde af funktionsfejl mv.

Webministeriet kan assistere i tilfælde af opdateringsproblemer efter nærmere aftale og timepris, hvis du vælger at sætte automatisk opdatering op.

Kan jeg ikke bare selv opdatere?

Det er også muligt at opdatere din WordPress installation selv. Det er bare vigtigt at huske, at de samme udfordringer kan opstå ved manuel opdatering som ved automatisk opdatering.

Webministeriet kan assistere i tilfælde af opdateringsproblemer efter nærmere aftale og timepris, hvis du selv vælger at opdatere manuelt.

Bemærk at Webministeriets hostingløsninger ikke inkluderer teknisk vedligeholdelse og heller ikke kan holdes ansvarlig for ændringer på websitet, tekniske setup, opdateringer mv., der ikke er udført af Webministeriet.

Bestil en WordPress Serviceaftale i dag

Det er altid muligt at opsige en WordPress Serviceaftale med udgangen af en betalingsperiodes udløb, så der er ingen binding.

Kontakt Webministeriet i dag, og bestil en WordPress Serviceaftale eller kontakt os, hvis du har spørgsmål inden bestilling.

wordpress-logo

Serviceaftale WordPress

  • Fra 599,-/md. Årligt abonnement.
  • Fra 899,-/md. Månedligt abonnement.

Opsætning og klargøring: 599,-

woocommerce_logo

Serviceaftale WooCommerce

  • Fra 999,-/md. Årligt abonnement.
  • Fra 1.399,-/md. Månedligt abonnement.

Opsætning og klargøring: 999,-

solidwp webministeriet webbureau aarhus

SolidWP

SolidWP (tidligere iThemes Security Pro) øger beskyttelsen af hjemmesiden, ved hjælp af firewall og avancerede sikkerhedsforanstaltninger, der konfigureres individuelt for den enkelte hjemmeside.

Kontakt os og få mere at vide om, hvordan du kan hærde din hjemmeside med SolidWP.

Brug for hjælp her og nu?

Har I brug for akut hjælp til jeres hjemmeside eller webshop lavet i WordPress eller WooCommerce så kontakt os.

Support

WordPress hjemmeside

Vi assisterer erhvervskunder med at løse opgaver og pludseligt opståede problemer. Tag fat i os, vil vi gerne hjælpe med at løse opgaver eller problemer på jeres WordPress hjemmeside. Kontakt os i dag og få hjælp.

Support

WooCommerce webshop

Vi assisterer erhversdrivende webshopejere med at løse opgaver og pludseligt opståede problemer i WooCommerce webshoppen. Uanset I er kunde hos os, så lad os hjælpe jer videre. Kontakt os i dag og få hjælp.