iThemes Security Pro – sikkerhed

(1 kundeanmeldelse)

Beskyt din WordPress hjemmeside med det anerkendte WordPress sikkerhedsplugin iThemes Security Pro. Udviklerne bag har leveret ekstra lag af sikkerhed, til tusindsvis af WordPress og WooCommerce hjemmesider i årevis og har stor erfaring med sikkerhedsløsninger. Køb direkte på iThemes’ officielle hjemmeside, hvor du også kan læse mere: iThemes.com

Varenummer (SKU): WWA-000100 Kategorier: , Tags: ,

Tilføj et lag ekstra sikkerhed

Med iThemes Security Pro kan man droppe gætteriet omkring WordPress sikkerhed, ved at tilføje et ekstra lag sikkerhed med dette plugin. Og man skal ikke være uddannet sikkerhedsekspert for, at opsætte og anvende sikkerhedspluginnet. Med iThemes Security Pro er det nemt, at øge sikkerheden og beskyttelsen af din WordPress hjemmeside.

WordPress sikkerhedstrategi

Du skal have en WordPress sikkerhedsstrategi, der inkluderer et anerkendt WordPress sikkerhedsplugin, som fx iThemes Security Pro. WordPress har i øjeblikket magt over 25% af alle websteder, så det er blevet et let mål for hackere med ondsindet intention. Heldigvis er WordPress tilmed et af de sikreste CMS-systemer i verden, fordi eventuelle sikkerhedshuller hurtigt lukkes. Med iThemes Security Pro kan du imidlertid højne sikkerheden på din WordPress hjemmeside eller WooCommerce webshop med ekstra sikkerhedsforanstaltninger som fx uatoriseret adgang til Kontrolpanelet gennem to-faktor godkendelse.

Tilføj et ekstra lag beskyttelse

Sørg for, at din WordPress hjemmeside er sikkert og beskyttet med iThemes Security Pro. iThemes Security Pro arbejder løbende på, at løse almindelige WordPress sikkerhedsproblemer, som du muligvis ikke ved findes – og måske før det er for sent? Ved at tilføje et ekstra lag beskyttelse hjælper iThemes Security Pro med, at give dig ro i sindet - og holder de onde gutter ude.

Webministeriet Webbureau Aarhus benytter iThemes Security Pro i kundeløsninger.

Yderligere information

Plugintype

Platform

,

Download

1 anmeldelse af iThemes Security Pro – sikkerhed

  1. Henrik Thue Nielsen

    iThemes Security har fået flere tusinde 5 stjernede topanmeldelser, som du kan læse på WordPress’ officielle hjemmeside WordPress.org.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Med en Serviceaftale passer vi teknikken. Se alle fordelene her.