a

Menu

Webministeriet Webbureau Aarhus - logo circle

Opnå flere fordele med

Webtilgængelighed & AI

Sådan kommer du nemt i gang

Det betaler sig at arbejde medwebtilgængelighed

Webtilgængelighed giver en lang række fordele for virksomheder og organisationer, der ønsker at forbedre deres webtilgængelighed og skabe en mere inkluderende onlineoplevelse for alle brugere.

Webtilgængelighed AI til WordPress Websites med Webministeriet Webbureau Aarhus Aarhus

Webtilgængelighed 

Reducerer begrænsninger i brugen af internettet

Den digitale verden er blevet en uundværlig del af vores hverdag, og det er essentielt at sikre, at alle kan få adgang til og bruge internettet uden begrænsninger.

Personer med handicap og ældre brugere

Webtilgængelighed er afgørende for at inkludere personer med handicap og ældre brugere, som udgør en større del af det danske samfund, end man måske lige umiddelbart er klar over.

Kom nemt i gang med – allerede i dag

Webministeriet tilbyder en webtilgængelighed AI widget, der anvender AI (kunstig intelligens) til, at løse en stor del af de tekniske problemer et givent WordPress website har i forhold til webtilgængelighed. Det er en innovativ løsning, der gør det muligt for virksomheder og organisationer, at forbedre deres webtilgængelighed og skabe en mere inkluderende online oplevelse – for alle brugere. Og kan implementeres på kort tid.

Kontakt os i dag for yderligere information.

Webtilgængelighed AI med Webministeriet Webbureau
Webtilgængelighed med Webministeriet Webbureau

Forbedret webtilgængelighed

Tilpasning til den enkelte bruger

Webtilgængelighed AI widget’en er designet til, at forbedre webtilgængeligheden på din hjemmeside ved, at give brugerne mulighed for at tilpasse deres oplevelse i overensstemmelse med, deres individuelle behov.

En række hjælpeværktøjer

Widget’en indeholder en række værktøjer, der hjælper brugere med forskellige handicap, såsom syns- og hørehæmmede, til at navigere og interagere med indholdet på din hjemmeside.

Dette inkluderer skalerbar tekst, kontrastændringer, skærmlæsere og tastatur-navigation.

Bedre søgemaskineoptimering (SEO)

En webtilgængelig AI widget kan have, en positiv indvirkning på din WordPress hjemmesides søgemaskineoptimering. Når du forbedrer webtilgængeligheden, gør du det også lettere for søgemaskinerne, at indeksere og rangere dit indhold.

Bedre placeringer

Dette betyder, at din WordPress hjemmeside kan få en bedre placering i søgeresultaterne, hvilket kan øge trafikken til dit websted og i sidste ende føre til øget konverteringsrate og indtægter.

Bemærk at det er summen af søgemaskineoptimerings-indsatser, der medvirker til bedre placeringer. Webtilgængelighed er en af de faktorer, der kan have en positiv indvirkning på placeringerne.

Større kundegrundlag

Ved at forbedre webtilgængeligheden på din WordPress hjemmeside åbner du døren for et større publikum, herunder personer med handicap og ældre brugere. Dette betyder, at flere mennesker kan få adgang til dine produkter og tjenester, hvilket potentielt kan øge din kundebase og indtjening.

Ved at gøre din WordPress hjemmeside mere inkluderende viser du også, at du værdsætter alle kunder, hvilket kan styrke dit brand og omdømme.

Webtilgængelighed widget med Webministeriet Webbureau

Du sender et stærkt signal

Ved at implementere webtilgængelighed på din WordPress hjemmeside hjælper du med, at bryde barrierer for adgangen til denne, og gøre det muligt for mennesker, med forskellige evner og behov, at deltage fuldt ud i den digitale verden. Du sender samtidig med, et stærkt signal om, at din virksomhed værdsætter mangfoldighed og inklusion, hvilket kan styrke dit omdømme og brand.

Pris for årligt abonnement

Et årligt abonnement starter ved ca. 3.500,- kr. op til 100.000 sidevisninger per måned, har dit website flere sidevisninger – så reguleres prisen herefter. I prisen er inkluderet daglig AI (kunstig intelligens) overvågning af hjemmesiden, samt overvågning og optimering af eventuelle ændringer på hjemmesiden, i relation til webtilgængelighed.

Det er væsentligt billigere at benytte denne løsning, sammenlignet med hvad det koster at have en programmør eller udvikler til, at siddeog udføre dette arbejde manuelt henover et år. Så vælg abonnementsløsningen, det er et godt valg.

Er du interesseret i at forbedre din hjemmesides tilgængelighed og inklusion?

Kontakt Webministeriet for, at få hjælp med implementeringen og få yderligere information om, hvordan denne widget kan gavne din virksomhed.

Webministeriet vil guide dig gennem processen og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Så tøv ikke med at tage det første skridt mod en mere tilgængelig og inkluderende onlineoplevelse for alle dine besøgende.

Læs uddybende artikel om webtilgængelighed

I denne artikel om webtilgængelighed kan du læse i dybden om webtilgængelighed.